- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Sziasztok
Megnéztem az ajánlott tabokat (Nexus, Samsung,) újabb kérdés ami a leírásokból nem világos. A wifi beépített, vagyis az eddig használt 3G modemből kiveszem a SIM-et és beteszem az új tabba és mehet? Vagy azt jelenti, hogy csak a telefon hotspot-ja vagy router segítségével megy? Ha ez utóbbi, bukta, a modemre előfizetésem van. 4 hónapja írtam alá! Egyébként a 3G mindig benne van sokat internetezek és levelezek, ha ennek üzemidejére gondoltál, Nekem, eleinte 7-8 órát is működött egyfolytában, most pedig 1-1.5 óra után 54%-os töltöttségnél csattan és kikapcsol. Olyan tabot ajánljatok amihez tudom használni a 3G modemet vagy annak SIM kártyáját. Körül néztem Én is, beírtam az elvárásaimat kiadott jó pár félét, de pont ez ijeszt meg. Melyiket válasszam, nehogy megint mellé nyúljak, ezután pedig biztosan hallgatok a tapasztaltabbakra, mert az ÉN elméletem már megbukott egyszer. Most pedig (számítógép hiányában) nagyon kell a tab, ugyan is fekvőbeteg vagyok és eltart még egy darabig míg felépülök.
Felsorolnám az elvárásaim,: elő-hátlapi kamera, bluetooth, HDMI, 3G modem ezeket használom ezzel a géppel is. Segítsetek választani, kérlek. Több mint valószínű, hogy előbb megveszem csak aztán küldöm ezt szervízbe, mert nagyon jó használni kapcsolatot tartani a külvilággal.
Várom segítő válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest