- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Új vagyok itt.
Karácsonyra gyerekek kaptak egy -egy 708R -es tipust, ebből az egyik tönkre ment, hosszadalmas szervíz procedúra után most levásároltam, ráfizetéssel egy 808dcc-re.Itt kezdődnek a gondjaim... én ritkán használtom, de akkor átalában egy Canon EOS fényképező gépen DSLR contoller appal, monitornak, 708-on működött, (sőtt minden eddigi nálam előforduló androidon, telefonon stb. , valószínűleg nem az alkalmazással van a gond) ezen viszont nem ismeri fel a kapcsolatot!
Holot az OTG mód működik egér, külső vinyó stb.Frissítettem a honlapjukról a 4.0.4-re, de így sem lett jó.
Kérdésem, ha felrakom ezt az ide belinkelt:
"60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128"
romot van esélyem arra, hogy ezzel működni fog? Egyáltalán ez jó verzió frissíteni (dátumot néztem, ez a legújabb)?
Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, mit- hogyan- kell meg buherálni rajta?
Segítséget köszönöm!Átkerestettem ezt a fórumot DSLR-re, nem volt találat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest