- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Root-ot próbálta már valaki? Ugyanis AnTuTu-val szeretném piszkálni egy kicsit a procit, de nyilván nem engedi, és eddig nagyon megoldást sem találtam rá. Az általuk promótált Unlock Root nevű csodával is próbálkoztam, zéró eredménnyel. Nem ástam még bele magam, de igyekszem
Ami pedig a gépet illeti. Szerintem annyit bőven hoz, mint amennyit elvártam tőle. Nálam nem volt gond a WiFi-vel, igaz nem is blokkolta semmi a routert. Egyszer tapasztaltam jelerősség esést, de akkor is minimálisat. Youtube tényleg kicsit lassúcska, és a görgetés is eléggé akadozó. Mind a Home-on, mind a böngészőben. Chrome kicsit javított az élményen.
Az előre beharangozott ellenére, én csak két CPU üzemmódot találtam a gépen, Normál és Energy Save. Ezért is kellene az AnTuTu.
Remek ebook olvasásra, amiért nálam már akkor is megérné, ha nem menne rajta semmi sem normálisan.
Nyilván nem egy Transformer, de nem is ezért vannak itt az emberek. Akinek egy jól használható, gyors és mégis szép tablet kell, az nem fog benne csalódni.
Pompi: ez a launcher jól működik a deszkánkon? Mert ígéretesnek tűnik a képek alapján
Leginkább a kezelő ikonokat szeretném testre szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest