- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Ahogy már elhangzott root egyszerűen csak 4.0.3-ra van. 4.0.3-on egyébként több power profile is van. Visszarakása végtelenül egyszerű, sd kártyára fel kell másolni a csomagot. Factory reset. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít. Ekkor lefut a telepítő és kész. Biztos ami tuti alapon én ilyenkor egy factory resettel kezdtem. Innen le lehet szedni a 4.0.3-at: [link]
Ja, igen persze megy az Apex Launcher ezen a gépen. -
-
Smithy87
senior tag
Na most kapcsolt ki először 4.0.4. alatt. Beállt a főképernyők közötti váltás és kikapcsolt. Szerintem estére vissza butítom 4.0.3. ra amíg nincs cukor rá. A wifinállam borzalom. A céges hotspotot is eldobálja pedig, az egymillió éves galaxy spikám is stabilan látja.
Garis csere vagy tényleg ilyen rossz?
A launchereket megnézem amint elkapja a netet.
Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?
Böngészőnek és a dolphint tettem fel, eddig megy. Akku időről 65% on kaptam tegnap du. 2-kor, és este 7 re merült le nem sokat pihent a wifi erőlködött és Dungeonhunter 3 lett nyúzva rajta. A N.O.V.A. 3 sajnos inkompatibilitást ír.
Erre van olyan rom amiben másik gépnek mutatja magát a play felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest