- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Végre egy ilyen topic!
Már gondolkodtam, hogy csinálok, de nem volt rá időm.
Én is az MM-ben vettem kb 2 hete. 40k, ingyen hitel. Szerintem nagyon jó ár/értékarányú gép, bár vannak gyermekbetegségei.
Amiket én tapasztaltam:
- ha sokáig megy bekapcsolva (2-3nap) akkor néha fagyogat, kiugrik egy-egy app. Újrindítás gyógyítja.
- youtube kliensben nem tudok előre tekerni.2.3 android alatt ment.
- Opera Mobile-ban néha megbolondul a virtuális billentyűzet. Supportot kérdeztem, nem tudnak ilyen hibáról. Lehet csak az enyém nem szereti. Dolphin jól működik
- Wifi bazigyors. Monduk n-er router is van hozzá, de akkor is.
valaki panaszkodott, hogy rövid a hatótáv. 4 emeleten lakom, a földszinten még működik.A support állítás szerint hamarosan jön rá a "zselés cukorka" ami sok hibát javít.
VÁRJUK!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest