- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
Kedves Fórumtársak, hivatkoznék saját korábbi hozzászólásomra, amelyben leírtam, hogy a 808A tabletem elromlott, nem bootol. Mindössze csak az információ kedvéért leírom - hiszen ti is járhattok így -, hogy a MyAudio készülékek javítására, supportjára kijelölt (talán miskolci) szerviz a mail-ekre nem válaszolt, a telefont egy alkalmmal vette fel két hét alatt, amikor is ugyan megígérte egy úr, hogy küldenek frissítést, meg leírást, utána soha semmilyen időpontban fel nem veszik a telefont, szóval a fülük botját sem mozdítják. Úgy döntöttem, hogy utazok 60 kilométert, visszaviszem a tabletet a Media Marketbe, ahol vásároltam. Ott elméletileg van szerviz felvevő pont, ők majd elküldik Miskolcra erre a valószínűleg 10-20 perces munkára...Kíváncsi vagyok, mennyi ideig tart majd a tablet oda-vissza postázása, javítása.
Mindemellett több mint valószínű, hogy írok a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatalnak is, mert kicsit beszakadt a "pertli". (Én olyan helyen dolgozom, ahol emberélet múlhat egy kis oda nem figyelésen és ha nem úgy végzem a dolgom, ahogyan kell, annak hosszútávú és csúnya következménye lehet részemre...)Úgy tűnik, olcsó tabletnek híg a support-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air - 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest