Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Legutóbb AnTuTu-val néztem, és fixen írta, hogy ~1200 Hz. Ez a 10.11-es Gadmei ROM-mal sem változott. Mikor feljebb próbáltam húzni, akkor elvileg megette, de ahogy kiléptél a programból, egyből visszatette. Hiány nyomtam én Set on Boot-ot, semmi. Mivel nem volt Ondemand lehetőség, így maradt a gyárilag kalibrált órajel. Ezért is dühít, hogy ilyen hardverrel ne laggoljanak már az animációk. Nem azt kérem, hogy a csilli-villi Tegra 3-as játékok menjenek, ha ilyet akarok arra ott a gép. Én csak egy pörgős rendszert szeretnék, ami nem gondolkozik negyed másodpercet egy asztali lapozó animáción. Túl sokat kérek?

Ha már itt tartunk, neked speciel melyik ROM van fenn ami engedi normálisan profilozni és állítani?
Illetve ezt mindenkitől: Ha jól láttam akkor a 10.26-os a legfrissebb ROM, amit fentebb linkeltetek. Ebben még mindig kell/ajánlott a build-prop szerkesztés? Olvastam, hogy lehet tweakelni az animációk gyorsítását stb. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest