Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Természetesen. Sajnos még az Androidot nem sikerült olyan tüzetesen megismernem mint anno ismertem a Windows Mobile rendszert. Ott mélyen bele tudtam nyúlni a rendszere, itt még sajna ez nem megy. Ha tudnám, hogy mit-hol keressek, akkor nem volna gond átírni az ominózus fájlokat. Főleg, hogy van hozzá működő példa. Talán így is meg tudnám oldani, de az tényleg időt kívánna.
Ha majd ismét informatikával keresem a kenyerem, jobban belevetem magam a dologba. Talán már jövőre eljön az ideje...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest