Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
üzenetére
1. Nincs benne GPS
2. Lehet nem valós felbontáson? Antutu 8200+ pontot ad.(itt nem igazán értelek.. 1280x800 a valós felbontás)
3. ~1.6 ghz (sose láttam még ennyin, nekem mindig 1597 Mhz nél megáll)
4. Nem tudom... Én OTG kábelen keresztül tettem rá az egeret és billt. Szó nélkül kezelte.. Gondolom BT-n sincs ez másképp.
5. Nem próbáltam (mivel nekem ez nagy navigálásra)
6. Nem túl erős a wifije, de stabil. Legalábbis nekem még 1x sem dobta le.
7. Minden látszik a fejlesztői menüben. (de ez rom függő, és a gyári romot azonnal célszerű lecserélni egy vondroid romra)
8. JB-vel sípol a cucc ha nem max fényerőn van.. És ezen a főzött romok se tudnak segíteni. Más hibáról nem tudok... De van itt olyan fickó aki JB-vel használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest