Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Árban 400k-ig bezárólag szeretnék maximum elhaladni (ha kicsit több kell hozzá az még belefér), a jelenleg szolgáló Shure SE846 pedig a laptop mellé megmaradna, mivel a hiányosságai ellenére (középtartomány lehetne részletesebb és dominánsabb és noha a magas hangokból a visszafogottabb megoldásokat szeretem, itt kicsit jobban vágva van mint kellene) is számomra egy szórakoztató karaktert hozott és autószimulátorozáshoz/digitális alkotómunka mellé zenét hallgatni egy decens megoldás.
A másik dolog, hogy jobban megszeretnék ismerni többféle karaktert és technikai megvalósítást is (főleg JHA és 64Audio innovációi érdekelnének a gyakorlatban), mert úgy gondolom a mostani tapasztalataim alapján nem lehetetlen vállalkozás az általam hallgatott műfajokat aránylag jól/univerzálisan kiszolgáló armatúrás (vagy hibrid) fülhallgató megtalálása egy olyan barátságos forrás mellé, mint a Plenue 2 MK1.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem zárkóznék el attól sem, viszont 70k a teteje a projektnek, akármi is történik ennél többet nem tudok rákölteni egyetem mellett (láttam a hardveraprón lévő X5 gen1-et, megfontolandó).
(#693) kemcso: A legjobb az lenne ilyenkor, ha a komplett Fiio paletta kivonulna hozzám és végre végigpróbálgathatnám mindet egymás után.

Hát igen, az X5 gen1 nem éppen kompakt darab, a J3 után még az X1 is pufóknak tűnt, az X3k ugyanaz csak még vastagabb, az X5 gen1 meg mindkét Fiio lejátszóhoz képest hatalmas.
Nem lesz egyszerű döntés ez sem úgy érzem, különben is régen minden jobb volt, akkor fogtam magamat és vettem egy J3-t, mert az jó és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

Kellett kotorásznom a neten, mire a Lars&Ivan meglett.)