Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Hű, jól hangzik!

-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
A K701/Q701 megfelelő meghajtását nem vetted esetleg már célba?

A rideg/száraz 701-eseknek nem tenne jót egy csöves hangzás?
-
gelbelex
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére

Feszes basszus?
Hm, jól hangzik! Nekem valahogy ez hiányzik a beyerekből (t70-ből is).
Ez csak 600ohm-ból csalható elő? -
gelbelex
őstag
válasz
filózoli
üzenetére

Amúgy a fülesedhez adott kis csavarhúzószerűség másik végén lévő drót arra az esetre való, ha nincs kéznél fogkefe...
-
gelbelex
őstag
Teljesen jogos a kérdés
,
Elmaradt, egyrészt mert elsősorban a fülesekre koncentráltam, másrészt az Amperior-t70p-DT831 mellett nem jutott eszembe még a HD25-tel is foglalkozni...
Nincs E7-em, nem is tervezem, ha majd valamit nem hajt meg a Fuze, akkor gyűjtök egy X3-ra... -
gelbelex
őstag
Köszönöm a füles-találkozón megjelenteknek, hogy elhozták és megmutatták a fejeseket is, mert számomra komoly látótér-bővítő hatása volt...

Még nem döntöttem, merre lépek tovább a Fuze-IE8 vonalról, de a hallgatózás után még inkább úgy tűnik nekem, hogy úton-útfélen is alternatíva egy mobil-fejes.Ha még nem volt elég, még egy szubjektív vélemény a t70p-Amperior párosról: az Amperior elsőre megnyerőbb volt, a feszesebb-dinamikusabb hangzása miatt élettelibbnek tűnt. Zenei stílusokra nem tudom még lefordítani, nem hallgattam (nekem) elég zenét velük.
-
gelbelex
őstag
válasz
ggeleven
üzenetére
Nem csak a mezei júzernek...
Amíg nincs meg a custom-IE füles és az 1000+ $-os DAP/AMP kombó, addig az audiofül(ebb)eknek is nyálcsorgatás van. ( Az audiofül úton pedig állandó társ a bosszankodás, hogy milyen jó zenéket bírnak elrontani egy rossz megszólalással...
)maszekember: Esetleg itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kellett kotorásznom a neten, mire a Lars&Ivan meglett.)