- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nos, első körben, az X7-ben több a magas... Hidegebb, részletesebb... A mély kicsit kevesebb, de kontrolláltabb, és talán szintén részletesebb...De szerintem az X5-nél dinamikusabb... Világosabb hangú az egész...(DX90-hez képest.)
Fejhallgató, füles páros kérdése, ki hogy értékeli és ez persze szubjektív... Nekem először túl magasba húzó volt, de most már egyre jobban tetszik, meglátjuk... Kezelése nagyon tetszik!
A hátulja terheléstől függetlenül (beta még) enyhén melegszik.. -
krx21
nagyúr
Egyenlőre kölcsön van! [link]
-
krx21
nagyúr
Fejes találkozó, vagy egyéb esetleg...
Egyébként mélyben igen erős, néha kicsit talán sok is, de máskor meg szinte visszafogott, felvételtől függ...(#602) Ati1979:
Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit...
Milyen lenne hozzá jó ami nem horror árú?(Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem!
-
krx21
nagyúr
Nem biztos, hogy akarom...
Nem akarok elindulni a lejtőn!
Amúgy igen jól hajtható, tehát nem biztos, hogy sokkal jobb lenne, mert a DX90 még alacsonyra kapcsolva is igen jól meghatja... Egyébként mint említettem ez itthoni cucc, tehát nem járkálok egyébként vele, ahhoz a fejes túl nagy lenne... -
krx21
nagyúr
Új szerzemény!
ITT (lapozni is lehet...)
-
krx21
nagyúr
Teszten volt nálam... A fejhallgató egyébként mindössze 180g! Nagyon könnyű . Magasban és mélyben kiemelt fejes, de ezt úgy teszi, hogy 10x hallgathatóbb hosszú távom mint mondjuk a AH-D1100... Aki ilyen kiemelt fejest keres bizony hallgassa meg mert ebben a kategóriában a legjobb amit hallottam...
A mélyekben nem csak a mély közepekben erős, mint mások általában, hanem van alja az egésznek!
Képet jó minőségben itt. -
krx21
nagyúr
Sziasztok!
KÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest