Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

krx21 nagyúr Nos, első körben, az X7-ben több a magas... Hidegebb, részletesebb... A mély kicsit kevesebb, de kontrolláltabb, és talán szintén részletesebb...De szerintem az X5-nél dinamikusabb... Világosabb hangú az egész...(DX90-hez képest.) 
 Fejhallgató, füles páros kérdése, ki hogy értékeli és ez persze szubjektív... Nekem először túl magasba húzó volt, de most már egyre jobban tetszik, meglátjuk... Kezelése nagyon tetszik!
 A hátulja terheléstől függetlenül (beta még) enyhén melegszik..
- 

krx21 nagyúr Egyenlőre kölcsön van! [link] 
- 

krx21 nagyúr Fejes találkozó, vagy egyéb esetleg... 
 Egyébként mélyben igen erős, néha kicsit talán sok is, de máskor meg szinte visszafogott, felvételtől függ...(#602) Ati1979:  Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit... Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit... 
 Milyen lenne hozzá jó ami nem horror árú?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) (Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem! (Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem! 
- 

krx21 nagyúr Nem biztos, hogy akarom...  Nem akarok elindulni a lejtőn! Nem akarok elindulni a lejtőn!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Amúgy igen jól hajtható, tehát nem biztos, hogy sokkal jobb lenne, mert a DX90 még alacsonyra kapcsolva is igen jól meghatja... Egyébként mint említettem ez itthoni cucc, tehát nem járkálok egyébként vele, ahhoz a fejes túl nagy lenne...
- 

krx21 nagyúr Új szerzemény!  ITT (lapozni is lehet...) ITT (lapozni is lehet...)
- 

krx21 nagyúr Teszten volt nálam... A fejhallgató egyébként mindössze 180g! Nagyon könnyű . Magasban és mélyben kiemelt fejes, de ezt úgy teszi, hogy 10x hallgathatóbb hosszú távom mint mondjuk a AH-D1100... Aki ilyen kiemelt fejest keres bizony hallgassa meg mert ebben a kategóriában a legjobb amit hallottam...  
 A mélyekben nem csak a mély közepekben erős, mint mások általában, hanem van alja az egésznek!
 Képet jó minőségben itt.
- 

krx21 nagyúr Sziasztok! 
 KÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

És azóta is nagyon szeretem...
 És azóta is nagyon szeretem...  (de én nem viszem magammal sehova...
 (de én nem viszem magammal sehova...  )
 ) 

Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit...
 Nem, nem... Nem fogok meghallgatni semmit... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) (Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem!
 (Áhh már megint kezdődik..) Ne ültess bogarat ha kérhetem! 
 Nem akarok elindulni a lejtőn!
 Nem akarok elindulni a lejtőn!