- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
Egyértelmű, hogy Q701, még úgy is, hogy csak telefon és alaplapi hk van alatta. Tény, hogy a Q nem megy olyan mélyre, mint az AD, de nagyon szellős, pattogós hangja van. És sokkal hidegebb is. Jó értelemben.
Sokszor van olyan, hogy nem tudom eldönteni, hogy a párom (vagy a fejese) szól a kanapéról vagy a zene.(#518) Sziti.peti!, (#519) Ati1979: A jelenlegi rendszerrel talán veri az AD-t. Kiegyenlített nagyon. Van tere, dinamikája. Egyik kollégámnak Soundmagic E10 van. Az nagyon V. Ő csak annyit vett észre, hogy "nincs mély benne". Persze, mert a közép tartomány nem a szakadék alján van, mint az E10-nél. Dinamikában köröket ver rá.
Szerintem megérte bevásárolni.
A többiről is majd teszek fel képet, vagy viszem a talira és ott csinálunk a teljes szortimentről.
Így első körben ennyi.
Eddig nem nagyon szerettem hallgatnia komolyabb könnyűzenéket - valahogy kínszenvedésnek értem meg -, mint pl Jackson, Queen, Floyd, Stones, Doors; jazz vonalon pl Wynton Kelly, Dan Nimmer, vagy a "szólóknál" Fitzgerald, Joplin, Clapton, Benson.
Ezekkel már van élet benne. Élvezet hallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest