Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
válasz
üzenetére
8-án voltam a Zsoltnál farsangolni. Ott rátettem a Q701 egy Canopus-ra. Tudom, hogy nem minden fejes/amp páros jó, de egy HD650-et lekőrözött így. Sokkal több és tisztább a magasok megjelenítése. A mélyekről nem tudok nyilatkozni. Nem volt. Vagy nem tudom. Lehet ennyi a maximum?

-
GML
őstag
No. Túl vagyok egy pár órányi füle(se)lésen.
valahogy az van. hogy mintha egy kicsit kevés lenne alul az Aurvana. Pontos hangja van. Azt nem mondanám, hogy gyors, mint a Q701, de azért ott van. Dinamikája is és tere is van. Sajnos még nem találtam meg a megfelelő tip-et hozzá. Néha nem marad a helyén és ez zavaró. 
-
GML
őstag
Egyértelmű, hogy Q701, még úgy is, hogy csak telefon és alaplapi hk van alatta. Tény, hogy a Q nem megy olyan mélyre, mint az AD, de nagyon szellős, pattogós hangja van. És sokkal hidegebb is. Jó értelemben.
Sokszor van olyan, hogy nem tudom eldönteni, hogy a párom (vagy a fejese) szól a kanapéról vagy a zene.
(#518) Sziti.peti!, (#519) Ati1979: A jelenlegi rendszerrel talán veri az AD-t. Kiegyenlített nagyon. Van tere, dinamikája. Egyik kollégámnak Soundmagic E10 van. Az nagyon V. Ő csak annyit vett észre, hogy "nincs mély benne". Persze, mert a közép tartomány nem a szakadék alján van, mint az E10-nél. Dinamikában köröket ver rá.
Szerintem megérte bevásárolni.

A többiről is majd teszek fel képet, vagy viszem a talira és ott csinálunk a teljes szortimentről.
Így első körben ennyi.
Eddig nem nagyon szerettem hallgatnia komolyabb könnyűzenéket - valahogy kínszenvedésnek értem meg -, mint pl Jackson, Queen, Floyd, Stones, Doors; jazz vonalon pl Wynton Kelly, Dan Nimmer, vagy a "szólóknál" Fitzgerald, Joplin, Clapton, Benson.
Ezekkel már van élet benne. Élvezet hallgatni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Autós topik
- Automobilista 2
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- New World - az új Amazon MMORPG
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mmint az Se vonalról...