Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atys25
csendes tag
Komolyan? Erre nem is gondoltam...! Csak az a baj,hogy egyik gombra sem reagál a játék menüje sem,nem hogy maga a játék. Szerintem nem olvastad végig az előző hozzászólásomat. Semelyik gombra nem reagál semmi a menüben.Nem tudok beállítani rajta semmit,mert nem reagál semmire.
-
kizcar
tag
Ez a fajta mozgás tuti, hogy TV-n is lenne. Ez nem a megjelenítő problémája. Nem maga az egész kép, csak egyes részein a szilárdan álló texúrák változóan mozognak; pl. az út egy autós játékban. De ezen nem hinném, hogy tudok javítani. Végülis nem annyira nagyon gáz. Ki lehet azért bírni.
-
kizcar
tag
75Hz-en használom az emut 1600x1200-ben. Ez teljesen másmilyen mozgás. Asszem a PS2 emulátorban az interlacing kapcsolja ki a remegést-mozgást, de nem biztos.
Mondjuk PS2 játékoknál csak a videók szoktak remegni. PS1 játékoknál szoktak a textúrák is.
Most nem tudom, lehetséges, hogy PlayStationön is ilyenek lennének a textúrák; mivel hogy régi játékok már ezek, vagy ezt az emu okozza? -
szilchi
őstag
Néztem a 390_PPr150_PCSX2 verzióval is,azzal elindul,de iszonyat döcögve.Pedig amit írtam plugineket,azokat ezzel a emu verzióval karöltve használták többen a neten és nekik ment így a játék.Apropó.Két sikeres indítás után,a beállításokat meghagyva,most megint nem indul el,megint ugyan ott áll le.

-
tzsolesz
nagyúr
Értem.
Van valamilyen beállítás, 0.9.6-os PCSX2-re, hogy a Mortal Combat Armageddon minimum 60fps-el hasítson, mert 28-31 fps-nél iszonyú lassú, és a hang is szörnyű?
A legújabb pluginok, és BIOS van mellérendelve.
Egy gépen néztem eddig: E5200@3,2ghz - HD4670 - 2GB 800Mhz DDR2. Ezen elég lassú volt, az összes grafikai pluginnel, és beállítással. Illetve volt amikor már gyors lett volna, de vagy hibával elszállt, vagy a színek lettek invertálva, és ramaty volt a grafika.
Otthon megnézem egy ilyennel délután: E5200@3,5Ghz - HD4850 1GB - 3GB 860Mhz DDR2.
-
mad1
veterán
Eddig...Elvileg itt jorol beszelnek...4.hozzaszolasban
-
-
wesker24
senior tag
Amugy nálam teljesen jól ment a God of War és épp most játszok a God of War 2-vel az is lazán fut ezerrel ! Az hogy a komaptibilitási lista szerint nem játszható az hülyeség erre is csináltak pont olyan fix pluginokat ami kijavitja a hibákat !
Ugyanis a Gow 2-nél az volt a gond hogy DX hardware módban tiszta zöld volt a képernyő ha viszont átrakod DX software módba akkor nincs zöld képernyő de játszhatatlan !
Na erre van már egy fix plugin ami a zöld képernyőt szünteti meg (GSDX 1076mod)
de nekem mivel dvd5 verzióm volt még igy is akadt benne egy súlyos textura hiba ugyanis későn rajzolta ki a texturákat és nem volt háttér és teljesen átlátszó volt ! Megpróbáltam mindeféle beállitást de továbbra se lett jó !Erre leszedtem a God of War 2 DVD 9 (NTSC) verzióját és láss csodát olyan jól megy hogy csak na ! És nincs szükség semilyen fix pluginra megy rendesen a legujabb pluginokkal !
Meg aztán a God of War 1 NTSC az tuti játszható de a legujabb pcsx betaval és a legujabb pluginokkal már a God of War PAL verziója is játszható rendesen ! Plusz ott van még arra is egy fix plugin ha a textura nem lenne jó !
Milyen pcsx emu-d van ? Mert már megjelent az uj pcsx2 1329 beta amivel igencsak sok játék már egészen normálisan megy !
Jelenleg nekem a következő beállitások vannak :
PCSX 0.9.6 ---> PCSX 1329 beta
Graphics: GSDX 1285 (MSVC 15.00,SSE3) 01.15 -->
Resolution: Windowed
Renderer: Direct3D9 (Hardware)
Shader: Pixel shader 3.0
Interlacing: None
Aspect Ratio: Stretch
D3D Internal Res Native
Texture Filtering On Alpha Correction (FBA) On Logarithmic Z OnSound: --->SPU2-X 1.1.0 Default options
First Controller ---> LilyPad svn (r1034)
Cdvd Rom options ---> Gigaherz's CDVD Plugin 0.7.0
CPU Options ---> Minden beállitás ON Limit Force frames to normal speed ON
Speedhacks ---> Use x2 Cycle Rate On INTC Sync Hack On Enable IOP x2 Cycle Rate
Advanced Options ---> Deafault Options
Na meg a legfrisebb 2.0-ás Ps2 Bios !
Na szóval mivel nem lehet linkelni ezeket a dolgokat elküldhetem neked privibe a linkeket vagy te is leszedheted őket !
A pcsx 0.9.6 és a pcsx 1329 beta a hivatalos oldalról is letölthető a többire meg rákereshetsz a goggleban vagy elküdlhetem neked öket privátban !
-
Ateszzero
őstag
Próbálgattam,de csak rosszabb a helyzet,de nekem nincs ilyen becsíkozódás, csak ha élsimítást kapcsolok.
Mostmár inkább a Tekken 5-el szeretnék játszani, de annál is ugyanez a helyzet.
Minden normálon megy, kivéve ha harc következik. Lemegy 30 Fps-re is, és belassul.
Valaki esetleg tudja hogy ennél a játéknál mik a konkrét beállítások? -
Ateszzero
őstag
Minden lehetséges választást kipróbáltam egyenkét.
Végül is megoldottam, de csak egy játékot visz.A Tekken 4-et.
A gépemen van fönnt Iso-ba.
Érdekes hogy csak és kizárólag harc közben lemegy 18-19FPS-re és addig úgy marad ,míg nincs vége a harcnak, aztán visszamegy stabil 80-ra.
Ezt hol lehet beállítani?A CPU-ban, és a Graphic-nál már majdnem mindent megnéztem.
Amit meg nem néztem, azt meg azért nem mert nem logikus. -
Viktor77
titán
Felhatalmazlak, hogy idézd azt a privátot, ahol én megkérlek, hogy privátban sem kéne warezolni. Én nem találtam a sajátjaim között.
Újra leírom, sokadszorra, privát üzenetbe senki nem lát bele (mi sem), azt beszéltek ott amit csak akartok (ha a kérés is ott érkezik).
De ha valaki ide a topicba beírja, hogy privátban küldj akármi warez dolgot, azt ugye látom(látjuk) és szólok(szólunk) is érte. -
Sirandrish
legenda
én nem azt mondtam hogy márpedig kötelező ezt csinálni..
csupán kérdezte hogy priviben sem lehet-e..én meg válaszoltam.
Egyébként meg te még priviben sem beszélsz tiltott témáról?...hááát..messziről jött ember azt mond amit akar...
Ugye azt csak te látod...nem cáfolom de nem is hiszem el feltétlenül
-
balint13.3
csendes tag
Jónapt tudom h már régebben írtad ezt az infót de én most találtam meg ezt az oldalt ha tudnál nekem egy olyan emulátort akkor nagyon örülnék mer nagyon szeretnék gépen ps2-vel játszani előre is köszönöm ha tudsz küldeni és kérlek a balintbogar@freemail.hu-ra küld el vagy vegyen fel msn-re és ott átküldeni az msn címem a következő:diablo_95@freemail.hu

-
-
roly7
tag
Értem csak akor miért az a topic neve hogy Működő ps2 emulator!!! igaz hogy működik csak 6-7 fps kevés a boldogsághoz. Nem akartam beszólni csak tul sok időt pazaroltam el ezek szerint. NZséé 40 -60 fps-eket írkált meg youtube-on is van 1-2 videó és nagyon jól menek a játékot és ugyebár nekik sincs 128bites procijuk szóval csak más progi kell hozzá szerintem.
-
roly7
tag
Kösz kösz. Lenne még néhány kérdésem ha nem gond: a 0.94-es progi van fent nekem és direkt valami ultra gagyi játékot probáltam ki és hát a menüben nagyon jo 30-60 fps körl megy de amint elindul a játékot visszaesik kb 7-re szoval azt kérdezném hogy ez miért van. Köze van a plugin-hoz? Ugy gondoltam abból kéne talán valami jobb nem tudom, a bios az tudom hogy nem legális és a plugin-nel mi a helyzet? Ha szabad ilyet akor megdobnál egy linkkel ahol találok valami jó plugint vagy megirnád a plugin nevét? Amit NZséé írt hogy ez a plugin kell gsdx 1.8.745.dll nem találtam sehol.Előre is köszi.
-
Aurin
csendes tag
Hello,szia...
Nos elég új vagyok még ehhez ps2 emulátoros dologhoz, van,játék, van emu, van bios..
rányomok a run cd/dvd re amikor deamonnal beolvastam a játékot, minden fut szépen (kár hogy német,bár biztos hogy át lehet állítani) nos nyomom az X -t amikor ki kéne jönnie annak hogy memory card or cd és hogy választanom kéne ott nekem két memory card jön ki.....lehet,hogy hülye kérdés,s csak egy gombot kell lenyomni :S de akkor sem vágom, választ előre köszi -
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Itt egy screen a hibáról
Vmi ötlet?