Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
Az ideális legalább egy Q6xxx lenne, ahogy nézem. Azzal amúgy is jól érezné magát a HD4830@70
.Nekem most az ugrott be hirtelen, hogy ugyebár az egész cikk apropója a Tekken netplay. Merthogy az volt a sirámom, hogy nem tudok
kit ütnicsak géppel játszani. Az emu konfig "csak" azért szerepelne a cikkben, hogy ha valaki már letölti az emu-t, ne szembesüljön azzal, hogy "háezsszaggat a 64magos gépemen". Viszont az eredeti cél, hogy hazai multiplay közösség legyen, nem csak pcsx2-vel, de ez később ugrott be. Tehát a további terveim között szerepel a PH! segítségével egy olyan topik/keménymag/közösség "létrehozása", akik pl a tunngle segítségével játékba hozhatók. Maga a technikai megvalósítás még átgondolás alatt áll.Tunngle = amit win7 alatt tudsz LANban játszani, azt átemeli internetre, kvázi egy 600 playeres LAN-szobát látsz a játékban.
Na ennek a kezdeményezésnek lenne az első lépcsője az emu-s cikk. Kvázi kipróbálnám, hogy a közösségi részt mennyire lehetne megszervezni. Persze az emu-ra kisebb érdeklődés lenne, mint bármire, ami tunngle-s.
Egyébként elhangzott ebben a topikban párszor, hogy érdemesebb egy ps2-őt venni használtan, mint az árának 4-5x-ből olyan gépet fejleszteni, amint elmegy az emu...ez így van. Viszont akkor lemondhatunk a netplayről. De valami nem hagy nyugodni. Valahol mintha láttam volna egy PS2-n ethernet portot..
azóta nem alszom rendesenDe ezzel még nem akarok senkit hergelni

-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
jah, azt én is néztem...hát ennyit az AM2+ -ba AM3-as procit mítoszról, mert erősen alaplapfüggő a funkció.
az lesz, hogy váltok vissza 775-re, nekem elég volt ennyi az AMD-ből egyelőre, nem akarok 145W-os meg TLK vagy milyen hibás procit (Phenom). 775-ön meg tudták oldani a teljesítményt szenvedés nélkül...az is lehet, hogy gyűjtök egy picit, aztán 1156/1155/1150 felé nézek. Nekem ez az AMD bonyolult kissé
A cikk meg késik, ha elkészül valaha. Sry, sajna ezzel befürödtem. A jelenlegi procim semmivel nem erősebb mint a laposban lévő, és csúnyán bottleneckeli a VGA-t (bárki bármit mond).
-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
Köszi, de esélyes hogy ennél többet nem fogok tudni kihozni ezzel a procival. Mégiscsak egy 3GHz-es C2D az, amit már mernek javasolni (E8400) ez meg hááát nem az a szint.
Ha 1-2 hónap múlva kicsit stabilizálódik a mobilitás(nem kell albit váltanom etc), akkor kinéztem egy asztalit (back to basics
), ami g2020+5770 alapokon van. Ez a cpu kissé lehagyja a 4 gigásra húzott C2D-ket, és a vgával sem lesz baj. És még garis is (kivéve a vga, de +5kért már van 6770 garisan, érdemes meggondolni).
Itt tartunk, ami azt jelenti, hogy nem lesz értelme az írásnak egyelőre
-
-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
isebb core2nek felel meg

Talán egy AMD X2 4200+ amihez leginkább közelít. Szerintem majd ha elérhető árban lesznek a mobil i3-ak, akkor cserélek procit, mert ez a cerka tényleg kicsit gyengusz.
Van egy tag, aki E2200-on, meg Intel HD-n hozott egy játszható beállítást. Megtehetném, hogy kimásolom a konfigját, de szeretném érteni is, hogy mit csinálok...
Amúgy sokat számít a beállítás. A képen látszik, hogy egyik erőforrás sincs 100%-on terhelve, tehát van még kraft a cuccban.robogo81:
A füügőleges csíkokra az 1280 alatti felbontást ajánlották máshol is. A dx11 nekem valamivel gyorsabb mint a dx9 vagy az openGL.
A speedhacknél kipróbáltam a VU=1 -et, érdekes módon esett a kijelzett FPS, de érzetbe meg gyorsabb lett...Majd megpróbálom darabokra szedni és megérteni a fent említett E2200-es konfigot. Na abból lesz majd egy monstre rész a logout cikkben

-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
Hát arra majd ott lesz a cikk
De azt is közösségi munka keretében (nyilván ami megy magamtól azt megírom, de több szem többet lát).Az a "negatívban" a pozitív, hogy sztem a minimum gépigény meglesz az emuhoz, ami azt jelenti, hogy jócskán rá kell mennem az optimalizálásra.
Persze, segítek

-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
Tekintve, hogy nincs felfrissitve a directx, a vga driver, meg vagy 3 dolgot nem fogadott el a benchmark (driver, proci etc), nem olyan rossz ez. A detailed scoreben meg lehet azért nézni mindent. Így optimalizálatlanul egy 8600GT-GTS asztaliban, de lehet befogom a HD4670-et

Amúgy aki azt állítja, hogy az Intel HD4000-el van pariban a GT630m és alatta, az még nem látott mobil nVidiat (pl, vagy radeont) működés közben. Csak azért mondom, mert volt egy olyan melóm, hogy egy nap alatt legalább 5 3dmark06-ot futtattam le vagy fél éven át. Fejből tudom a HD2500-4000 (desktop) FPS-eit, és ez a kis laposlegalább a dupláját hozta (eddig)
Fuhh ez azt mondja kicsit alálőttem a vga-t

-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
Köszi nektek

Ennyi támogatást nem is reméltem
Így a tuti a motiváció.Azért mindjárt megnézem hogy is állunk, mert pont egy 3dmark06-ot nézek rajta, mert akörül van az emu technológiája ezek szerint...
Tudom a szintetikus benchmark l0f@szt sem ér valós környezetben, de már kíváncsi vagyok mit tud a 710m, és ez a legrövidebb módja, hogy ez is meglegyen, meg az alvásdeficitem is rendeződjön
-
Showhai
tag
válasz
echterion
üzenetére
hááát pcsx2(PS2emu)-n csak Tekken5 van ha jól tudom, de ez nem gond(nekem)

Big Bopper: A Timesplitter a "győztest kihívom" procedúra, mint a pingpongban?
szerk: ok csak ennyire vagyok PC-s
@all: tolódik a dolog, mint minden tisztességes projekt
, de jövő héten éjszakás leszek, hátha tudok vele foglalkozni. -
szabog4
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
Rendben köszönöm a választ, akkor ezek szerint nem csak elírták, hogy 4magos processzor kell neki!

Érdekes amúgy, hogy a ps2 hardvere mennyivel kakibb, mint az újak és még így is sokkal, de sokkal nagyobb gép kell neki, hogy pc-n futtathassa. Persze a forráskód meg az egyéb tényezők...de akkor is! /Erre nem kell válaszolni, nem értek hozzá csak megint 'jár a szám'
/Kipróbáltam WII-s emusan is...hát nem 20-22fps-el ment maga a harc, hanem 2-9-18ig ...

-
kizcar
tag
-
kizcar
tag
válasz
echterion
üzenetére
Az nem baj, ha nincs benne sok újdonság. Ha hozza a kettő fílingjét akkor már nagyon kafa játék lehet. Mekkora lett volna már, ha PC-re is megcsinálják az ötöt. Gyönyörű lesz.
Úgy vettem észre, hogy a Gran Turismo(k) mindig korukat meghazudtoló grafikával rendelkeztek. -
kizcar
tag
válasz
echterion
üzenetére
Azért is szeretek időre menni mert szerintem nehezebb már egy idő után. Pláne amikor már saját magad kell legyőzni. Richard Burns Rally-t azért szeretem amúgy, mert nagyon jó szimulátor és G25-el és TV társaságában nagy élmény minél jobb időket menni.
Gran Turismo 2 vittem végig nemrég. Azt is már PC-n. Már csak azok a versenyek hiányoztak amiket az autóvásárlási menünél lehet elvállalni, az "event" pont alatt.
Végig akarom tolni majd az egyet is, a háromra meg négyre kíváncsi vagyok nagyon.
-
kizcar
tag
válasz
echterion
üzenetére
Na akkor majd kipróbálom. Még soha nem játszottam vele, pedig volt PS2-őm, csak soha nem szereztem meg rá, meg már túl is adtam a gépen. Én Richard Burn Rally-hoz használom a led tv-t. Azt nem tudom hány centi, csak annyit, hogy 50 colos. Sokkal könnyebb vezetni így.

-
Acta@
csendes tag
válasz
echterion
üzenetére
Hali!
Nálam szépen fut a Tekken 5, szóval elmondanám a tapasztalataimat. Ami így elsőre a tippem lenne, hogy mért nem megy nálad, az a bios lenne. Nekem csak japó biossal indul(abból is csak 1.xx), többivel verziófüggően a töltőképernyő után illetve már az elején kifagy.
Egyéb tapasztalat: DX10 nálam nem szerette a játékot, DX9-ben gyorsabb és kompatibilitásban is jobb. PEOpS sound plugin az egyetlen, amivel jól működik, többi lelassítja a játékot, és/vagy akadozik a hang, ingadozik a lejátszási sebesség. -
echterion
nagyúr
válasz
echterion
üzenetére
Nah, kipróbáltam a 0.9.6-ossal, kicsit régebbi pluginokkal és frankón megy a gamma. Az fps-sel sincs probléma, folyamatosan jó a sebesség, igaz nem mértem le, mennyi az annyi, de bőven jó, szerintem a 60 megvan.
Két apró hiba maradt csak: az egyik, hogy a menü alatt kicsit riceg a kép, a másik meg, hogy a pályán néha kicsit szétesnek a textúrák. Nem vészes, de azért jó lenne, ha erre is lenne valami megoldás.Még egy kérdés: élsimítást rá lehet valahogy erőltetni, hogy szebb legyen a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.

)

, azért köszi...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de jövő héten éjszakás leszek, hátha tudok vele foglalkozni.