Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupportLmg84
csendes tag
Hy gondoltam hogy valami ilyen választ fogok kapni ezért is bátorkodtam átmenni a haveromhoz mivel a ps2-es emun a dbz budokai tenkaichi 3-al és az ö gépe az enyiménél sokkal kiseb pentium dualcor 2x2400 ghz-proc 1x4 giga ddr3-as ram 1.nvidia geforde gt640-es vidikari és neki ölég szépen megy .
-
PuMbA
titán
Ebben a hozzászólásban sok tévedés van:Minek venni 4 vagy 6ezres szériás procikat mikor ,ha felhúzod a 2ezreseket,ugyanott tartasz?
Nem a 64bit miatt lassú a 3,6GHz-es procin hanem,mert gondolom az még Netburst architektúrájú(Pentium D) és egy Core architektúrájú proci 1,8GHz-en is gyorsabb mint az 3,6-on.Win XP-n meg nem is megy a 64bit, mivel 32bites az oprendszer.
SSSE3 meg önmagában nem dob annyit a sebességen,attól gyorsabbak a Core procik,mert sokkal jobb az architektúra. -
roly7
tag
Köszi a válaszokat így már tiszta minden. Csak azt hittem hogy most már kicsit jobb gépem van el fog menni rajta a ps2-es emu mert régen is hallotam már hogy van ilyen emu csak akor még sokkal kisebb gépem volt. Mert nem rosz a procim csak hát ugye ha nem tudja az ssse3-at akor nem sokra megyek vele (olyan mintha egy hosszutávfutót beállítanának egy gátfutó pályára lehet hogy nagyon gyorsan tud fotni de ha nem tudja a gát átugrásának teknikáját utolsó lesz) Ezt mondjuk nem gondoltam hogy 60-100 ezer Ft-os procikkal hajtják de mondjuk akor inkább veszek egy ps2-es konzolt kicsit olcsóbb és hangulatosabb mert máshol nem tudom hol használják ki a 60-100 ezer Ft-os procijuk teljesítményét.De nem fontosz anyira csak 1-2 játékot akartam kipróbálni ugyanis pc-re nincs semi új verekedös vagy éppen rallys játék mégegyszer köszi.
-
roly7
tag
Helló. Segítséget szertenék kérni nem jöt be amit írtál hogy a google-ba beírom hogy rapidshare és a plugin neve vagy ps2 bios és már ki is dobja a file-okat a képernyőre ugynéz ki hogy nem a barátom a google na mindegy szóval nem tudom megoldható lenne az hogy e-mail-ben (roly7@freemail.hu) elküld azon cuccok linkjét amik szükségesek: pluginból gsdx 1.8.745.dll, biosból a 2006-os, pcsx2-r-304.exe most egy 0.94 es progi van fent ahoz már csak valami játék kell és ki is próbálom de azt irtad hogy a 0.98 as az sokkal jobb de azt se találtam. Előre is köszi.
-
Cloud_s
aktív tag
Fordító fájlok(win32)
Egy pár fájl, ami segíthet a PCSX2 GUI-ját más nyelvre fordítani. A PCSX2 fordítások a gettext library-n(?) alapulnak.
Nyugodtan keresd meg a fejlesztőket, ha el akarod küldeni a fordításodat; de kérlek ne használj bablefish-t vagy egyéb automatikus fordítót és ellenőrízd, hogy az általad választott nyelvnek nincs-e már kész a fordítása.
Frissítve 0.9.2-0.9.3 kompatibilitásra, amikor elkészül, az egész 0.9.3 GUI ezzel lesz fordítva. -
Dilikutya
félisten
Attól még kellene az emulátor. Az Xbox-ban egy közönséges Coppermine magos 733MHz-es P3 van Micro-PGA2, ergo ez egy notebook-okba szánt CPU.
A memória 64Mb DDR RAM, egyedül a VGA, ami nem egészen ugyanaz, mint PC vonalon. Valami GeForce3 verzió. A szoftver rajta pedig átalakított Windows 2000. Ennek ellenére az Xbox szoftverek nem futnak PC-n. A hasonló, vagy ugyanolyan alkatrész még nem jelent semmit. Más architektúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...ha talaltal feltetlen irj.