Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
hát ez a TS világában rejtély. Ha a készítő kitartó, akkor viszonylag gyorsan kész lesz, én mentem az alfa verzióban rajta, fehérvár és kelenföld között csak a vágány volt meg, de ez már sok munkát megtakarít. Le kell objektezni az állomásokat, környezetet kiépíteni, stb, aztán a végén lejelzőzni és már kész is
én olyan 1 évet mondok.Itt tudod követni az építkezést.
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, hogy honnan lehet beszerezni vasútszimulátort? Boltokban kerestem, de sehol nem árulnak. Letölteni sem lehet sehonnan működőképes verziót, de még csak próbaverziót sem.
Valaki dobjon már meg egy infóval. A fiam nagyon szeretne ilyet. Itt a neten láttam még akciósan is, de csak letöltős változatot, viszont itt semmilyen formában nem szeretnék fizetni, mert a kémprogramok lopják az infókat és a kártyaadatokat.
Várom a megoldást!
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én olyan 1 évet mondok.