Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolic

támogató

válasz nzsolt77 #1591 üzenetére

Legalább google fordítóval olvasson el, hogy miért nem lehet letölteni, de segítek.

Eredeti idézet az oldalról:

"*) UWAGA! Dostęp do niektórych zbiorów czasowo zawieszony - powód: naruszanie zasad przez użytkowników.
    Zmiany w licencji. Czekać cierpliwie....."

Kb. magyarán:

"*) FIGYELEM! Hozzáférés bizonyos gyűjtemények ideiglenesen felfüggesztette - ok: megsértése szabályok, amelyeket a felhasználók.
    Változások az engedélyt. Türelmesen vár ....."
    Azt jelenti hogy az oldal üzemeltetője időben nem szerzett engedélyeket, akárcsak én is. :U Megvárod, míg megőszülsz vagy lemondasz.

(#1593) rush22: Azért mert a kb. 10 éves játékprogramtól elvárható, hogy legalább működjön a W7, ez is nagy ajándék, hiszen a korabeli játékprogramok nem tudnak futtatni az újabb operációs rendszereken. Hát sajnos azóta nem jött meg az újabb javítócsomagot, már rég végleg letették a Micro$oft emberek kezeit, aki hobbiból szívesen fejlesztené a többszálas procikezelést és tudja kezelni a nagyobb felbontást is, erre bizony nagyon várok! :K

Én sem tudok konkértumot adni az erről készülő pályáról, Bp. Keleti-Miskolc szakaszra is érdeklődök, hát az égvilágon nem csinálták eddig. Eddig úgy ahogy van, ez van.

Ja igen, az a MÁV (H-START) kocsik sokféle ajánlott sebességgel fel vannak ruházva, 80-astól kezdve egészen 200-ig bezárólag, ennél többet nem láttam. Pl. Bp. Déli - Pécs vonalon utaztam vissza ilyen 200-re képes első osztályú kocsin voltam, bámulatos volt a belseje, mintha különkabinos és tolóajtós gyorsvonat és utassszállító repülőgép belsejét összekeverve láttam. Sajnos a gyorsaságnak hátránya van a sínhibát teljesen lenyeli, cserébe teljeskörű kényelmet nyújt az utazók számára, habár hiányoltam a 230V konnektort és szellőzhető dohányzó fülkét. De nagyon gyönyörű, folyosón is szőnyegpadlót borít, levettem a cipőmet és sétálgattam azon. Kellemesen otthonos érzést váltott ki belőlem. :)) De az még késő estén voltam, a világítása is kellemes. Ja az a WC nem semmi, meleg vízt eresztget a kezeimben, a többi kocsik nincs víz vagy hideg. :D

Meg lehet állapítani a kocsik sebesség meghatározását, a kocsik oldalán fel vannak tüntetve mindenféle adatok, pl. a lenti képen rámutató nyíl esetén a 100 mint ajánlott 100 km/h sebességig lehet vontatni/tolatni biztonságosan.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés