Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Igen, minden pályán.
Viszont máshonnan letöltött és bemásolt, action eventeket is tartalmazó activityket enged szerkeszteni.
Tehát, ha kapnék valakitől egy üres activityt (D-Balaton és/vagy D-Dunántúl), egy jó csomó fel-lekapcsolásra szóló action eventtel (hogy is olvastam magyarul? Körülményre aktivizálódó hatás.), akkor szerintem sikerülne összehoznom végre a hőn áhított dombóvári, vagy székesfehérvári kocsirendezést. (Más pályákról sajnos lehetetlen importálni ilyen feladatsorokat, pedig akkor már megoldottam volna úgy..)Persze nincs kizárva, hogy teljesen rosszul tudom, képzelem az act szerkesztés menetét..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs