Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
istvan331
üzenetére
Köszönöm szépen!
A tegnap este az objektum rejtelmei c. kis 60 oldalas szösszenett felett időztem..
Egyből kedvet is kaptam egy egyszerű kis tolatási feladat összeállításához. Mondanom sem kell, hogy már az elején problémába ütköztem. Az activity editor "action event" (vagy a magyarra fordított változatban "körülményre aktivizálódó hatás") ablakban nem választható más, csak a "stop at final station" [link]. Ez az alapértelmezett "hatás" mely az act végén lép működésbe. Hiába nyomok a "new" gombra, ugyanilyen ablakot ad be, amin nem tudok változtatni. Pedig ugye itt kellene megadni, hogy milyen kocsit kapcsoljon fel/le és honnan..
Ööö.. nem tudom mennyire volt érthető, de ha van ötleted (vagy bárki másnak), szívesen fogadom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest