Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
Exy, ne haragudj de flamelni mindenki tud, nem kunszt... öszintén szólva, amikor a mikorfonos problémád olvasták ismerőseim "hangosan nevettek", és a reakciójuk az, volt, hogy dugd akkor rá a 300 forintos HAMA mikrofonod... amúgy meg létezik [ilyen] is... lehet ez jobban kielégíti az ilyen irányú igényeid, és még olcsóbban is megúszod...
Ami az OSeket illeti, én nem azért veszek gépet, hogy legyen jogtiszta OSem... ha belenyúlok a CDim közé én is legalább 8-10 XP CD-t ki tudok emelni, igaz mindegyik másolt, de van hozzájuk jogtiszta licenszem. Nem beszélve arról, hogy van jogtiszta licenszem több mint 130 M$ programhoz, és 1 kanyit nem fizettem értük, pedíg a Visual Studio 2008 Pro sem 2 fillér.
Szóval légyszíves gondolkozz el azon, hogy mi külömböztet meg egy normális fórumozót egy tegnap regelt flamertől...
ui.: a normálisan megcsinált OEM Winfos nem is megy föl más gépekre, mert széria függők.
-
róland
veterán
Senkit nem biztatott lopásra.
Azt állította, hogy otthon beletúr a saját CD/DVD-i közé és talál akár több Windows-t is.
Az meg se fordult a fejedben, hogy kaphatta is azokat a CD/DVD-ket?
Ha jól tudom nem az MSI PR210 az első notebookja, így akár a korábbihoz is kaphatta. Vagy akár promóciós célból. Ismerek olyat, aki annak idején ingyen Vista-t kapott a Microsoft-tól. (Elég gyakran fórumozik itt a PH!-n.)
S természetesen ott vannak még a Linux, BSD, stb, nyílt rendszerek.
-
Imibácsi
aktív tag
Attól hogy kiforgatod a szavaim még nem lesz meg a napi jócselekedeted

szerk: Egy szóval sem mondtam hogy te ne vedd meg, hanem használj kalózt. Nem bíztattam senkit sem lopásra. Éljen a tiszta szoftver, lehetőleg ingyen! Linuxról hallotál már? Az pl ingyenes. Mellesleg én tisztában vagyok a jogaimmal, és te? Alaptalan vádaskodást fejezd be. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest