Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefanitsr

senior tag

Kb csütörtök óta nyúzom a sajátomat, és gyakorlatilag minden téren felülmúlta a várakozásaimat, talán akku idő lehetne egy kicsit hosszabb, de majd újítok bele 6 cellást ha elkezd komolyan zavarni vagy ha már könnyedén hozzáférhető lesz mondjuk ebayen.

A teljesítményével messzemenően elégedett vagyok, fut rajta ps, lightroom szépen, netezgetős kommunikációs programok, msn, skype jól és gyorsan megy rajta, beépített mikrofonon beszélgetést értik a túloldalon. Átlag alkalmazással nem volt problémám, minden ment akadozás mentesen, jó sebességgel (pedig napi használatban egy 2g ramos core 2 duo t7300 dell latitude d630-ast hajtok, azt hiszem ildomos megemlítenem, hogy mióta itthon van a wind a 630-ast nem vettem elő).

Tényleg egy megkapó külsejű, méretű masina, igazán meglepő, megdöbbentő használhatósággal. Aki látta azonnal beleszerelmesedett, és mindenki kézbe akarta fogni, ki akarta próbálni.

Játékra elég gyengécske, de nem is arra vettem. Eddig a flatoutot próbálgattam rajta, de legszerényebb grafikával is eléggé szaggatósra vette a figurát. Igaz, ez a masina nem is arról szól, játszani van asztali gépem.

Pár apróság: átvételkor feltűnt, hogy Q betű alá, az altgr-el előhívható \ helyett egy /-t szitáztak - valszeg igen siettek, hogy a magyar verzió is piacra kerülhessen. Feltűnt, hogy a bal, felém eső usb aljzatba kicsit nehezen mentek bele az eszközök, mert az alaplapi csatlakozó egy-fél mm-el feljebb volt mint az normális. Egy pendrive-ot betéve kicsit lenyomva halk kattanással ez helyére ugrott, szemre teljesen helyén van.

A netes teszteken olvasható turbodrive button itt csak lassítani tud sajna a korai teszt verziókkal ellentétben amelyek a töltőn levő gépnél lehetővé tették egy billentyű kombó nyomásra 1.9 GHz-re emelni az atom órajelét. A neten fellelhető egy leírás ami alapján fsb-t lehet mókolni, ezzel sikerült 2 GHz-re emelnem az órajelet, de ekkor a wifi és a lan elkezdett sztrájkolni, így hagytam is az egészet, elégedett vagyok a sebességgel no megv végülis ez egy netbook.

Összességében szerintem a piacon levő, hellyel közzel kapható wind mellett nem nagyon érdemes várni az eljövendő gépekre, ez így nagyon jó kombinációját adja a különféle szolgáltatásoknak és használhatóságnak, nem biztos hogy mindezt egy csomagban más ugyanígy tudni fogja kínálni. Engem teljesen elvarázsolt. Remélem a tartóssággal sem lesz semmiféle probléma.

Néztem hozzá egy ilyen LG külső dvd-írót, kíváncsi leszek hogy fog működni.

Új hozzászólás Aktív témák