Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Tegnap este óta megvan a 655x-em.
Tetszik.
A kijelzője zavart egy kicsit,de már kezdem megszokni. Utánhúzást nem látok. Kevésbé feltűnő mint a 17-es 12ms-es Acer-n.
Kicsit azért hangosabb mint az asztali pc-m Zalmanok-kal volt. Zenét kell hallgatni mellette.
A wifi-vel szenvedtem sokat. A fusikon ugye van egy manuális kapcsoló ezen egy gombot kell megnyomni. Mire megtaláltam...
Amit viszont nem értek hogy hogyan lehet egyszerre használni a bluetooth-t és a wifi-t???
Szeretnék egy bluetooth egeret is venni mellé de nagyon úgy tűnik hogy wifi-s egeret kell vennem. Gondolkoztam még a Logitech DiNovo bluetooth-on is. DEDEDE így hogy amikor ugyanaz a gomb kapcsolja be a bluetooth-t ami a wifi-t.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest