- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis #2321 üzenetére
házimozis!
Túl sok okosságot (újdonságot) nem mondtál. Ha elolvastad volna az összes hozzászólást, láttad volna, hogy a monitorokat túltárgyaltuk. Igen, valóban nem volt még crt-n kvül más monitorom, de ezt szintén lertam.
A videokártyával kapcsolatban ezeket már szintén tudtam rég. Elég jól körülnéztem a piacon, hogy miket lehet kapni anyi pénzért, ami nekem volt rá, ezért nem kell az okoskodás, hogy tudni kell, hogy mire fogjuk használni, meg, hogy a 7600 sokkal jobb..igen, ezt tudom én is, de nem volt rá több pénzem, így ez marad, de mint utolag kiderült ez is tökéletesen megfelel annak, amire nekem kell. Munka, net, suli, (szinte csak a gothic3al akartam játszani és tökéletesen fut).
Az akkumlátorral kapcsolatban meg ne legyél már okosabb, mint a gyártó. (kézikönyv)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged