Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beniboy
tag
Szia!
Hat döbbenten olvasom hogy miket meg nem élsz itt a géppel.
Nekem is volt egy ilyen időszakom... Aminek gépcsere lett a vége. komplett. nem is baj mert mar 5 éves volt csak... hat jol mukodott amig... na de ezt hagyjuk
Szumma: tenyleg sajnallak
szoval en ismerem egy kicsit a videokarid elötörtenetét igy en mar lassan arra gyanakodnék.... (emlékszel a kis fekete pöcökre....) Ugyanis: Pi és az egyebb progik a procidat terhelik amivel remélhetőleg mar semmi probléma (Igy legyen! )
És latszolag a fesz visszavétellel a memo gond is megoldodott...
Szoval mielött uj ramot veszel! Kerj egy videokarit kolcson! teszt aztan ujra teszt majd szamolj be rolla kérlek.
Ami gyanus hogy a jatékoknál illetve olyan dolgoknal ahol a karid is meg van terhelve akad ki pl: 3d Mark, jatékok akad ki. Ha jol ertettem...
szoritok ;)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Az is lehet, de én továbbra is minden problémád forrásának a ramot hiszem, de erről te is meggyőződhetsz, hogy visszaveszed a ramot 166-ra, és úgy nyomatod a 3dmarkot loopban, jó sokat.
Mennek dualban, most a Hynixem is bent van mellettük. 333-on mennek cas 2.5-ben dualban.(Érdekes, hogy 5333MB/sec és 200FSB ellenére csak 2300 körül olvas és 1050körül ír, míg single channel 400Mhz-es memóval, 3200MB/sec sávszéllel 2900fölött olvas, az írás marad 1050 fölött egy kicsivel.
Az ST-k mennek 400-on is ugyanígy cas 2.5 dualban. Ment egyébként nagyon jól egy Transcend cas 2.5 modullal is. (olyat is vehetsz, ha találsz
)
Nem kell túlbonyolítani, szerintem egy mezei Samsunggal simán jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)