Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Az a Samsung 0ft az hülyeség nyilván, nem törölték még ki a listáról. A lényeg, hogy egy áron vannak a felsorolt ramok. Vettem már tőlük elég sok cumót, és normális hely (az aqua nekem nem szimpi, illetve az ott dolgozó/velem kapcsolatba kerülő emberek nagyon nem voltak készségesek, úgy éreztem, hogy én teszek nekik szívességet, hogy vásárlok tőlük, kétszer voltam bent, és mindkétszer úgy 200as vérnyomással jöttem ki, pedig én normálisan állok mindenkihez..)
Ha felhívod őket, készségesen tájékoztatnak, hogy van-e raktáron. Valamint mailre, amit az oldalukon keresztül is tudsz küldeni, elég hamar reagálnak. -
Lortech
addikt
Nem reklám, de kérdezz rá itt, hogy van-e samu, mert jobban járnál vele sokkal. Bővebben: link
szerk:jah, ha úgy értetted, hogy aquában garis, és cserélteted, akkor nem szóltam.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Az is lehet, de én továbbra is minden problémád forrásának a ramot hiszem, de erről te is meggyőződhetsz, hogy visszaveszed a ramot 166-ra, és úgy nyomatod a 3dmarkot loopban, jó sokat.
Mennek dualban, most a Hynixem is bent van mellettük. 333-on mennek cas 2.5-ben dualban.(Érdekes, hogy 5333MB/sec és 200FSB ellenére csak 2300 körül olvas és 1050körül ír, míg single channel 400Mhz-es memóval, 3200MB/sec sávszéllel 2900fölött olvas, az írás marad 1050 fölött egy kicsivel.
Az ST-k mennek 400-on is ugyanígy cas 2.5 dualban. Ment egyébként nagyon jól egy Transcend cas 2.5 modullal is. (olyat is vehetsz, ha találsz
)
Nem kell túlbonyolítani, szerintem egy mezei Samsunggal simán jó lesz. -
Lortech
addikt
Nekem megoldódott a problémám, 2*512 Supertalent lett a Hynix helyett.

[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)