Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Az elöbb ismét kék meglepetésben volt részem.
Már kezdtem elbizonytalanodni az elmúlt napokban. Mióta ittvoltál, kék képernyöt nem láttam, csak 3dmark halt meg 1x, és a swine 1x. (mondjuk azóta ezeket nemis futtattam).
Windowsban minden szépen ment, ma is néztünk (tv-n) egy filmet, végelett, visszakapcsoltam monitorra, elkezdtem fórumozni, mikor ezzercsak kékült...
Node kibaxok vele, holnaptól ramcserélgetés lesz, mingyár egy samsunggal kezdek asszem. -
Andie
őstag
Hát... csak az alap, a gyári cd-röl... bugos??? behalok baze.. nekem nincs szerencsém

De nemcsak ez fagyott ma, hanem a 3DMark is egyszer. Igaz akkor, amikor visszaraktam a régi 43.xx-es nvidia drivert a potnok kedvéért.
Mostmár nemtudom micsinájjak. Lement 3 óra prime, hiba nélkül. Kész.
Ötlet?
(inditom a docmemet) -
Lortech
addikt
-
Andie
őstag
Egyébként nemvicc, kipróbáltam anno 400on a 3000est. Ugyanis akkor is fagyogatott, mikor legelöször összeraktuk haverral a rendszert, és ugye a ram 400on, a proci meg 333-on ment. Utánnaolvastam, és sok fórumon azt javasolták, állitsam a ramot a procival 1:1 arányba, azaz egy frekin ketyegjenek. Gyorsabb is lesz, és tán stabilabb.
Nosza, levettem a ramot 333-ra, és láss csodát, télleg nem voltak fagyások. Node micsoda dolog ez, hogy nem mehet 400on a 400as ramom? Hallottam rémhireket, hogy egyes 3000es Bartonok 400as FSBvel rendelkeznek.
Igy hát hirtelen felindulásból feltoltam a proci FSB-jét 400ra.
Nemondjam, 3 napig túrtam utánna a netet, hogy tudom elinditani a gépem, mert CMOS reset nem segitett, elemkivétel se, fél napig elem és áram nélkül állt a gép, utánna se akart még csak megmoccanni se a bios (fekete kép).
Aztán megtaláltam az Insert-nyomós módszert. Mindig tanul az ember
-
zso73
veterán
Megkerestem a Spreed Spektrumot.
Bővebben: link -
1269
tag
A lapot 2 hónapja vettem.Előtte asus a7n8x-x volt,eladtam,csak alaplap volt cserélve.Az asusban akárhogy lehet tuningolni az msi-ben csak a spread 50%-ra állításával.Érdekes az asusban tényleg instabil lett a gép,ha a spread-ot piszkáltam ezért volt nehéz rájönnöm a hibára.
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Byintek Love U14 Projektor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyenkor mivan?
)