Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Office 2007-ben volt és Outlook SP3. Most egyenlőre annak fényében, hogy csak próbára raktam össze elsőre és úgy jelentkezett a hiba, elkezdtem újra rakni mind az oprendszer-t, mind rá az exchange-et. Mit és hogyan érdemes beállítani ahhoz, hogy kívülre is tudjak (external) küldeni leveleket és fogadni? Ha küldenek az exchange-ben beállított fiókra egy velet pl gmail címről, akkor hogyan fogja azonosítani, hogy nekem akarják küldeni? Mert ez még nem teljesen tiszta.

Most telepítésnél akadt egy ilyen problémám:
[ERROR] Setup encountered a problem while validating the state of Active Directory: Active Directory operation failed on WINSERVER.blabla.HU. The supplied credential for 'EXCHANGE-SERVER\Administrator' is invalid.
Amikor ezt a parancsot adtam ki:
.\setup /Preparead /IAcceptExchangeServerLicenseTerms /OrganizationName:blabla
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest