- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
kraftxld #1096 üzenetére
Office 2007-ben volt és Outlook SP3. Most egyenlőre annak fényében, hogy csak próbára raktam össze elsőre és úgy jelentkezett a hiba, elkezdtem újra rakni mind az oprendszer-t, mind rá az exchange-et. Mit és hogyan érdemes beállítani ahhoz, hogy kívülre is tudjak (external) küldeni leveleket és fogadni? Ha küldenek az exchange-ben beállított fiókra egy velet pl gmail címről, akkor hogyan fogja azonosítani, hogy nekem akarják küldeni? Mert ez még nem teljesen tiszta.
Most telepítésnél akadt egy ilyen problémám:
[ERROR] Setup encountered a problem while validating the state of Active Directory: Active Directory operation failed on WINSERVER.blabla.HU. The supplied credential for 'EXCHANGE-SERVER\Administrator' is invalid.
Amikor ezt a parancsot adtam ki:
.\setup /Preparead /IAcceptExchangeServerLicenseTerms /OrganizationName:blabla
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest