Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy tartomány egyetlen szerverrel. Ezen WS2003R2 (sp2) fut és egy exchange 2003.
Van egy új szerver ws2008R2-vel, melyen hozzáadtam a tartományhoz új tartományvezérlőként. A ws2003-as lett a GC, és a schema master, a ws2008-as DC lett. A kettő között egyébként VPN kapcsolat van. Az AD replikálódott.
A célom, hogy a ws2008-ra egy exchange 2010-et telepítsek. Úgy gondoltam, hogy miután beléptem a tartományba, replikáltam az AD-t, majd megszakítom a kapcsolatot (VPN) és telepítem az EXC2010-et, anélkül, hogy piszkálnom kellene az éles exch2003-at. Miután telepítettem, a postaládákat átmásolom (akár úgy, exmerge segítségével manuálisan...)Úgy tűnik nem fog menni, mert a telepítés közben kérdezi, hogy hol van az exchange 2003 szerver (MailFlow beállítás). Megadom neki. Majd az ellenőrző részeknél vannak hibák... Pl, hogy az exch2003 nem natív módban megy (tudom, hogy úgy kellene, de szakítottam a VPN kapcsolatot, én relatív külön szeretném telepíteni.. ). Egy másik hiba, hogy azt írja, hogy a schema master nem legalább ws2003 sp1...
Gondoltam, hogy átviszem ezt az fsmo szerepkört a ws2008-ra, de az megint olyan, hogy bele kell piszkálni az éles gépbe, amit nem szeretnék (illetve a VPN kapcsolat sem állandó még egyelőre...)Egyébként ezek vannak még fenn (powershell):
Add-WindowsFeature NET-Framework,RSAT-ADDS,Web-Server,Web-Basic-Auth,Web-Windows-Auth,Web-Metabase,Web-Net-Ext,Web-Lgcy-Mgmt-Console,WAS-Process-Model,RSAT-Web-Server,Web-ISAPI-Ext,Web-Digest-Auth,Web-Dyn-Compression,NET-HTTP-Activation,RPC-Over-HTTP-Proxy –RestartKöszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest