- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
Az a gond, hogy mac-en vagyok. Ugyan találtam leírást, hogy miként lehetne mac-en keresztül megcsinálni ezt a kernel modot, de ez még bonyolultabbank tűnik, mint Win-en keresztül. Továbbra is várom olyan jelentkezését, aki tudna nekem ebben segíteni itt Budapesten.
Tetszik nekem ez a lejátszó, szívesen használnám egy ilyen moddolt kernellel. -
esfrost
tag
Sziasztok! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy megfelelő helyen kérdezem ezt, ha nem, akkor kérném az Admint, hogy irányítson tovább, hogy hol tegyem fel a kérdést, és törölje a hozzászólást innen.
Vásároltam egy FiiO X5III lejátszót. Látom, hogy elérhető hozzá moddolt kernel (https://kernelmods.com/?fbclid=IwAR373-gZA40AdiMmQENFaWy5LRnr3-oF_GOZcDDMHihLNaT2ddwaySsvUtE#stable_x5iii_ck). Kérdezném, van itt olyan, aki fel tudna nekem rakni a lejátszómra egy ilyen kernelt, teljesen lefrissíteni beállítani? Teljesen őszinte leszek, egyáltalán nem értek ehhez, viszon rettentően tetszik, amiket írnak róla. Szívesen kipróbálnám. Budapesten vagyok helyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest