- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7918 üzenetére
Igen webes felületen simán belépek az új jelszóval. A fiók törlés már megvolt, az eredmény ha újra rakom ugyanaz.,..
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz
Fire/SOUL/CD #7916 üzenetére
Mindent megcsináűltam és leellenőriztaem. Egy kolléga alkalmazásjelszót javasolt a thunderbirdhez, meg is csináltam csak nem tudom ezt, hog tudom használni. A postafiók jelszót simán átírom vagy hogy,
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Üdv Urak!
Egy olyan problémám van, hogy a thunderbird levelező kliensem (hosszú évek óta csak ezt használom) nem hajlandó a gmailos postafiókomat kezelni. Tegnap jelszót változtattam és azóta bármit csiinálok a végén ""a konfiguráció nem ellenőrizhető - rossz felhasználónév vagy jelszó?" hibaüzivel újra kezdi a procedúrát. két másik postafiókom, egy hotmailos és egy t-online-s tökéletesen működik. mi lehet a gebasz? A jelszó biztos jó mert webes felületről minden gond nélkül belépek.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Skacok. Nagyon nem értek a thunderbirdhez de most, hogy windowsról linuxra váltottam azt próbálom belakni.....
Beállítottam a fiókjaimat és erre kidobott többszáz üzenetet több évre visszamenőleg!
Van valami lehetőség csoportosan törölni a régi leveleket? Egyenként sosem érek a végére.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- EAFC 25
- Autós topik
- GTA V
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest