- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Más jellegű a probléma. Gondolom neked nincsenek ilyen leveleid, amibe ilyen szavak vannak, kötőjel előtt és után eltérő (ill. néha egyező) betűkkel. Ha most írnál pld. egy levelet "b-mail" vagy "k-mail" esetleg "e-mil" tárggyal, akkor azokat is ki hozná ha "e-mail"-re keresel rá.
Ezt sajnos nem igazán tudom levéltitok megsértése nélkül prezentálni, de közel 10 éve használok TBirdet, és mindig ilyen volt. Ez egyébként jellemzően levéltörzsben van nálam, de tárgyban is összekeveri őket sajnos. Eddig kibogarásztam.
Az új (nagyobb) gond inkább, ahogy írtam, hogy most már ha valaki válasz mindenkinek gombbal indítja az új levelet (ami sajnos általános) - akkor azokat keresésnél egynek veszi (azaz mindet felfűzi találatnak), hiába lesz új tárgy és törli ki az FW, RE stb.-ket. Gondolom ez valami html kódolás miatt van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest