- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Csak for infoként írom, hogy az utóbbi hetekben borzasztóan belassult a Thunderbird-öm, amit PC-n használok. Próbáltam safe mode-ban futtatni, többször is újratelepítettem, kipucoltam a régebbi leveleimet és a kukát, de semmi sem segített.
Végül megnéztem a feladatkezelőt, és a problémát az okozta, hogy a processzor 100%-on pörött. ...de nem a Thunderbirdtől, hanem a Bitdefender miatt, ami minden egyes levelet átvizsgál. Alapból nem kellene "megakadnia" egy-egy levélen, szóval valami gebasz lehet a Bitdefenderrel. Ezt még nem sikerült kiderítenem, mi a szitu, de ha ideiglenesen kikapcsolom a védelmet, akkor a Thunderbird hasít, mint korábban. (vszeg a Bitdefendert is újrarakom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest