Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Egy APRÓ kérdésem lenne, valaki hátha tudja, amit előre is nagyon köszönnék !
Ezer éve használom a Thunderbird-öt csak azt nem értem,hogy mindig pucolom a bejövő kimenő emileket, kuka mindig üres a mérete mégis mindig hízik, ez azért van mert a beállításoknál be van pipálva, hogy minden üzenetet megtartson? ez a kidobott kukázott és onann kitörölt üzenetkere vonatkozik?
mappájában van egy inbox kiterjesztés nélküli file, meg egy inbox.msf és a kiterjesztés nélküli csak hízik hízik..nem vágom vagy nyilván valamit rosszul csinálok... Homályosítson fel valaki köszöntem, bejövő emileket meg a kimenőket nekem ne törölgesse sose majd én tudom mikor mit akarnék... köszönöm a választ előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest