Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Eddig úgy mentettem meg az emailjeimet újratelepítés előtt, hogy a "C:\Documents and Settings\ADMINUSER\Application Data\Thunderbird\Profiles\" könyvtárból kimásoltam a "Mail" mappát, majd újratelepítés után visszamásoltam a helyére. Működött is. Azonban most nem akar sikerülni. Annyi változás van, hogy 32 bites XP helyett 64 bites Win7 van fent, de próbáltam már másik gépen is most, amin még mindig 32 bites XP van és azon sem jó. A thunderbird több verziójával is próbálkoztam de semmi. Miután visszateszem a mappát a helyére és elindítom a progit, nem történik semmi, sem a z üzeneteim nem jelennek meg, csak homokórázik a thunderbird. Mi lehet a gond és van-e megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest