Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Thunderbird (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-19 12:42:41

LOGOUT.hu

A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3978) EmberXY


EmberXY
addikt

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...
Feltelepítettem néhány napja a Thunderbird 5.0-t, és IMAP protokollon keresztül érem el és használom a gmail fiókomat.
Be is töltötte a teljes mapparendszert (a webes felületen cimkék alá vannak rendezve a levelek) a bennük lévő levelekkel együtt, de azt tapasztalom, hogy azóta állandóan tölti lefelé a leveleket, mindig azt látom a legalsó sávban, hogy "Downloading X of Y in Mappa...", ha belemegyek az adott mappába, alul jobb oldalt látom, hogy "Total: Z", de az a szám (Y), amit a letöltésnél jelez, csak töredéke a Total-nál látható számnak, ráadásul nagyon lassan töltődnek a levelek.. Pl. egyik mappában a Total 1000 felett van, de a letöltésnél 33-at jelez, hogy tölt éppen, de kb 2-3 percenként jön le ebből egy darab.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez így normális, vagy valami gond lehet? Ha már látom a teljes levelezést a mappákkal együtt, bármely levelet meg tudom nyitni, akkor miért tölt még mindig folyamatosan, ráadásul miért csak kis részenként és ilyen lassan? Most használom először az IMAP-ot a gmail-ben, így nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, elnézést, ha butaságokat kérdeznék, csak egyelőre zavar a dolog.
Köszönöm előre is a segítséget.

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Thunderbird (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.