Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Mikor először használtam az Outlookot, a suliban (még Win98 volt), senki sem mondta, hogy minden levelemet eltünteti a szerverről, pár nappal később megdöbbenve tapasztaltam, hogy mi történt, azóta sincs meg jó pár számomra még mindig fontos levél, na ezért nem vagyok oda a letöltöm és letörlöm a szerverről megoldásokért...
Akármi lehet a géppel és akkor bukom a leveleket, így meg ott van a szerveren... Szóval egy rossz emlék miatt kizárnám, hogy letöltöm a leveleket a szeróról és egyúttal töröljem...egykori igen, mindig letölti ugyanazokat a leveleket és ott van a listában mind, egy éjszaka alatt 7x töltötte le, mikor ment a gép., Meg akartam nézni, véletlen volt-e, mert nap közben is újra letöltötte egyszer... Így lett reggelre a 130 levélből majdnem 1000

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akármi lehet a géppel és akkor bukom a leveleket, így meg ott van a szerveren... Szóval egy rossz emlék miatt kizárnám, hogy letöltöm a leveleket a szeróról és egyúttal töröljem...