Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika2004
őstag
hát köszi, megtörtént, 150 nél tartok kb visszaolvasásilag, meg vérnyomásilag is meg kb 2 óránál....
1 kérdésre nagyjábol megvan de már idegességemben az se sikerül:

"
Ha a fülek (tab-ok) színe a gond, akkor az Eszköztárak menü Testreszabás pontjánál állítsd át a témát "Világos"-ra, "ez hol a jó életbe van ?
-
Én már nem emlékszem win 7 es adatokra mert az már nem most volt,na meg akkor a gépem is másabb volt
nekem jelenleg firefox 64bites van de ahogy mondom néha kb úgy viselkedik zabálásban mint a 32 bites ,meg nálam az ethernet gerjed de nagyon mikor foxozok,lehet a vírusirtó generálja vagy nem tudom.Most mondjuk jelenleg 8 lappal 790mega a firefox fogyasztása,ugyan könnyű témákkal 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem jelenleg firefox 64bites van de ahogy mondom néha kb úgy viselkedik zabálásban mint a 32 bites ,meg nálam az ethernet gerjed de nagyon mikor foxozok,lehet a vírusirtó generálja vagy nem tudom.Most mondjuk jelenleg 8 lappal 790mega a firefox fogyasztása,ugyan könnyű témákkal
KAMI911