Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tpotyka
üzenetére
Sajnos pár kulcs részlet kimaradt -ha új rendszert építek akkor nekem is néha újra kell gondolnom miért is nem mennek dolgok-, pl hogy profilmásolásnál ha a pilkó-profil-gsdfsdfsdf-t másolnám, akkor annak vagy a tartalmát kell átmásolni a meglévő újlak-profil-ohoohpofghk mappába, vagy hozzá kell adni a firefoxhoz utólag... (Csak most ugrott be... ) Mert egyébként nem tud róla az új rendszer.... Mindegy: meglett, célod elérted, legközelebb ez már jobban megy!Több böngésző több profil:
Nem annyira vészes. Pl a parancsikonokat lecseréltem, és mindegyik firefoxon más téma fut, így könnyebb megjegyezni melyik ablak melyik, és mire van. Bár futás közben az ikonok mind visszaváltanak a sorrendjük nem váltzik a tálcán.
(Személyes gondolat: én hivatalos belépősre inkább a Brave-et ajánlanám, és hozzáadnék egy TOR a tényleg személytelenülőre... emellett nekem is van pl egy "minden google"-es (youtube-tól, be nem lépős google doksi ig) ... csak hát sajnos mindenhol másho ahol google capcha van ott is kell engedélyezni a gstatic-ot, ami szépen egy helyre beszél, de csak abban tartom ami google.)
De az, hogy már több böngészőt használsz az az jelenti, hogy előrébb vagy mint a többi 75-80%
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos pár kulcs részlet kimaradt -ha új rendszert építek akkor nekem is néha újra kell gondolnom miért is nem mennek dolgok-, pl hogy profilmásolásnál ha a pilkó-profil-gsdfsdfsdf-t másolnám, akkor annak vagy a tartalmát kell átmásolni a meglévő újlak-profil-ohoohpofghk mappába, vagy hozzá kell adni a firefoxhoz utólag... (Csak most ugrott be... ) Mert egyébként nem tud róla az új rendszer.... Mindegy: meglett, célod elérted, legközelebb ez már jobban megy!
KAMI911