Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz tpotyka #67769 üzenetére

:R Sajnos pár kulcs részlet kimaradt -ha új rendszert építek akkor nekem is néha újra kell gondolnom miért is nem mennek dolgok-, pl hogy profilmásolásnál ha a pilkó-profil-gsdfsdfsdf-t másolnám, akkor annak vagy a tartalmát kell átmásolni a meglévő újlak-profil-ohoohpofghk mappába, vagy hozzá kell adni a firefoxhoz utólag... (Csak most ugrott be... ) Mert egyébként nem tud róla az új rendszer.... Mindegy: meglett, célod elérted, legközelebb ez már jobban megy!

Több böngésző több profil:
    Nem annyira vészes. Pl a parancsikonokat lecseréltem, és mindegyik firefoxon más téma fut, így könnyebb megjegyezni melyik ablak melyik, és mire van. Bár futás közben az ikonok mind visszaváltanak a sorrendjük nem váltzik a tálcán.
    (Személyes gondolat: én hivatalos belépősre inkább a Brave-et ajánlanám, és hozzáadnék egy TOR a tényleg személytelenülőre... emellett nekem is van pl egy "minden google"-es (youtube-tól, be nem lépős google doksi ig) ... csak hát sajnos mindenhol másho ahol google capcha van ott is kell engedélyezni a gstatic-ot, ami szépen egy helyre beszél, de csak abban tartom ami google.)
    De az, hogy már több böngészőt használsz az az jelenti, hogy előrébb vagy mint a többi 75-80% :C

Új hozzászólás Aktív témák