Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az írott programmal késöbb kompatibilissé tettem, és minden kieg működik >> egyszerűen kéne egy hackelt telepítő ami semmit sem tilt le, és mindent kompatibilissé tesz. A Firefox 3.5 első indításánál a frissítés rész nem más, mint a 96 mega fájlt az egyik könyvtárban 50 megásra redukálja...kérdés nélkül...szal erősen wtf kategória
használni így nem tudom, pedig tuti gyorsabb, viszont mozilla szarjon sünt, hogy ekkora balfaszok, hogy ennyire nem képesek, hogy ne szopassák már azt, aki sok kieget használ >> mert ha elején nem tiltana le mindent, nem lenne baj 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
használni így nem tudom, pedig tuti gyorsabb, viszont mozilla szarjon sünt, hogy ekkora balfaszok, hogy ennyire nem képesek, hogy ne szopassák már azt, aki sok kieget használ >> mert ha elején nem tiltana le mindent, nem lenne baj
KAMI911