Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem Adguard - al egész más tapasztalataim vannak. Megvettem anno mobilra, azt hittem (mert azt mondták fórumon), hogy milyen szuper. Az egy dolog, hogy tette a dolgát, szűrte a reklámokat, viszont reklámok helye mindig üres maradt, de legnagyobb gond az volt, hogy zabálta az akksit mint állat. Amit én nem tudtam először csak azt, hogy bizonyos ideje nagyon rossz lett mobilom üzemideje, pedig elég új mobil volt. Mígnem valaki meglátta, hogy adguardot használok és rögtön szedjem le a fenébe. Blokadat ajánlottak, azóta az van, ugyan úgy teszi a dolgát, igaz itt is kimaradnak a reklámok helyei, de az akku időm vissza állt az úgymond normálisra. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911