- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el használni a Firefox-ot és problémába ütköztem a sinkronizáció területén.
Megcsináltam a Firefox accountot (itt jegyezném meg, hogy én nem emlékszem rá, hogy adott volna egy kódot, amit nekem fel kellett volna jegyezni). Beállítottam, hogy mit sinkronizáljon és kész. Eddig jónak is tűnt. Majd mikor a telómon is felraktam a Firefoxot és bejelentkeztem a fiókomba és írta is, hogy sinkronizáció hamarosan elindul, vagy valami hasonlót. De nem akarja sinkronizálni, legalábbi a könyvjelzők nem jönnek át a telóra.
Ekkor kezdtem el leírásokat keresni a sync beállításához, de valahogy köszönő viszonyba sincs azzal amit én látok, én meg tudok csinálna a saját felületeimen.
Laptopon Linux van, telefonon Android, Firefoxból a legfrissebbet töltöttem le.
2 Leírást olvastam, ami fedték is egymást, egyik itt a Logouton, másik a Firefox honlapján.Bocsi, hogy hosszú voltam! Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest