- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Meg tudja valaki írni, hogy milyen műszaki feltételei vannak egy sikeres műszaki vizsgának? Gondolok itt a fékek állapotára, láncvédő meglétére stb. Konkrétan Suzuki DRZ400S-ről van szó. Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Tud valaki esetleg egy Suzuki DR-Z400S magyar nyelvű kézikönyvet linkelni részemre? Neten csak angol nyelvűeket találtam. 2002-es a motor. Előre is köszönöm!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Lopott motorok alváz- és motorszámait hova szoktátok beírni? Mármint van erre itt topic, vagy valahol máshol esetleg? Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Tervben van egy Yamaha XT600E vásárlása. 15 éves, papírral, mindennel, képek alapján szép, megkímélt állapotban van. Elvileg, ha jól bánnak vele, a blokk örök életű. Mekkora rizikót vállalok egy ilyennel, ha megveszem? Persze, tudom, senki sem jós, csak érdekel a véleményetek. Amúgy van korlátlan A-s jogsim, egyszer egy rövid ideig volt egy hasonló nagy endurom. Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni: jó ideje agyalok egy enduro vásárlásán, persze használtban, max. 10 éveset gondoltam. Elképzeléseim: 4 ütemű, 450 ccm-es, egyhengeres motort szeretnék, pl. KTM 450 EXC, Yamaha WR 450 F. A 10 évesek kb. 800-850.000-ért mennek, ahogy néztem, akár érvényes magyar okmányokkal is. Ennél többet nem is költenék rá. Jó pár éve volt egy Yamaha XT660-R-em, de attól megváltam már, most egy sokkal könnyebb/filigránabb motort szeretnék. A legfontosabb kérdésem az lenne, hogy milyen szervizigénye van egy ilyen gépnek? Gondolok itt a bizonyos üzemóránkénti olajcserére (10-15 óra?) stb. Átlagárakat számolva mennyibe kerül egy ilyen szerviz?
Korlátlan "A" jogsim van, éppen azért lenne előnyös, ha lennének papírjai, mert ha néha pár km-t mennék vele aszfalton, ne kelljen folyton a rendőröket lesnem a hátam mögött. Faluban lakom, az udvarból egyenest rá tudnék menni vele földutakra. Abszolút hobbimotornak kellene. Amitől tartok, hogy egy 10 éves endurot ütöttek vertek az évek során és nehéz lenne egy jó állapotút találni. Köszi!"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone-t használók OFF topikja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Google Drive
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó