- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CUskater
üzenetére
Szerintem ki lehet sakkozni mi a jó, meg mi nem.
Az olajnál véleményem szerint a hidegindításoknál nem csak a benzinnel van baj - ha injektoros a géped, akkor meg elhanyagolható - hanem hogy rántja magához a párát. A mai szintetikus olajak nem annyira hajlamosak savasodásra. Ahhoz hogy az károsítson dolgokat eléggé igénytelennek kell lenni, szerintem előbb fog aszfaltosodni az olaj. A téli beindítgatásnak nem sok értelme van. Benzin, meg a pára, kondenzvíztől elkezdve minden csak ártani tud a dolgoknak. Akkor inkább álljon 4 hónapot, és az első indítás előtt forgassa át az ember alahogy a főtengelyt. De én azt se szoktam, nekem nincs benne vastag olaj, az eljut elég hamar mindenhova. Nem kell túlreagálni
-
törölt tag
válasz
CUskater
üzenetére
Megoszlanak a vélemények. Szerintem tök mindegy.
Ha most cserélsz olajat akkor nem ajánlatos télen indítgatni, mert benzines lehet tőle az olaj.
Ha nem cserélsz akkor pedig ajánlatos indítgatni, mert a régi olajból kicsapódhat olyan anyag ami megmarhatja a fémet ( szerintem jelentéktelen mennyiségbe) Igazából rád van bízva mit csinálsz. Szerintem sokkal több múlik azon, hogy egyáltalán milyen olajat teszel a gépe, hogyan használod, bemelegíted-e és az ilyen apró részletek.Én nyár közepén cseréltem olajat( így jött ki a km ) viszonylag későn teszem el a motort ( (mult héten még ment) és korán veszem elő (márciusban már tolom neki). Így aztán télen néha beindítom, addig járatom amíg üzem meleg nem lesz és kész.De volt már olyan tél hogy nem tudtam beindítani mert kifeküdt az akkum .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Licencek
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest