- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujskodas
tag
válasz canniball #43779 üzenetére
Nekem sas-tech van a kabát hátában (Arlen ness) szerintem jó vele. Előtte Dainese páncélt hordtam, de macerásnak tűnt mindig külön hordozni, ill. nagyon izzadt a hátam alatta.
A fiamnak 30 ezres Dainese kesztyűt vettem használtan (semmi baja, "karcmentes" ) postával együtt 8 ezerért, úgy, hogy 12-re tartották.
Magamnak Arlen Ness dzsekit 20 ért (egyik vállán van egy apró horzsolás) Arlen Ness nadrágot 25 ért. Mindkettő bőr, tele protektorokkal. (na azért a háton lévőt csréltem a legelőször említettre)pakriksz : ezeket a térd- sípcsont, stb védőket valaki magyarázza már el nekem. Ha minden benne van a nadrágban - mert benne van - akkor minek? Vagy van olyan is amelyből hiányoznak?
Nekem a nadrágban is van sípcsont, térd, comb, segg protektor.[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #43779 üzenetére
Hát izé, öööö.... ....öreg taták 40 évet elmotorozgatnak a szakadt 125-ös MZ-jükkel, (70-nel), teljesen utcai cuccban, 20 éves Kiskőrösi bukóban, és jellemzően nem ők szoktak meghalni az utakon... Hoppá!
szerk: "ehhez képest" én jó vagyok a tavaly 22k-ért vaterázott használt cordura göncömben (puha protektorok vannak mindenütt benne), a 10 ezerért vaterázott használt túracsizmámban (ez friss beszerzés, eddig ez sem volt, csak egy fűzős magasszárú bőrcipő), egy 6000,- ért vett nyári (de protektoros) bőrkesztyűben, és egy nagyon akciósan, de vadiújan 20 ezerért vett Kappa (4*-os) zárt bukóban. Igaz, én akár 85-tel is járok (akár Székelyföldig is).
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest