-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
válasz pityaa23 #18410 üzenetére
Én pont a szemüveg miatt vettem Caberg DUKE bukót, sokkal praktikusabb és még a védelme is jobb mint a V2RR-es bukónak.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
veterán
Hali!
Nemrég én is sisakvásárlással kezdtem foglalatoskodni, és ugyanabban a cipőben járok, mint Te.
Fejkörméretem 56-os, ez az S-es kategória teteje - elvileg. Régebben volt rajtam egy S-es Uvex sisak, ami kegyetlenül nyomta a fejemet és a fülemet, így használhatatlan volt. Maradt az M-es kategória. Vettem egy M-es Uvex-et, ez kényelmes volt, hordtam is sokáig. Nem mondom, hogy pont passzos volt, de nem is volt kényelmetlen egyáltalán! Most lecseréltem egy ugyancsak M-es Shoei-re, viszont az nagyon lötyögött a fejemen, így kénytelen voltam eladni - mármint a bukót. Hamarosan megpróbálok egy S-es Shoei-t is, talán az már jó lesz minden tekintetben.Egy szó, mint száz, hiába M-es a fejed, nem biztos, hogy az M-es sisak lesz a jó választás, mert - számomra érthetetlen módon - az egyes gyártók méretezése nem mindig ugyanaz. Egyébként pedig inkább kicsit szorítson (fontos, hogy csak kicsit, szóval ha fájdalmas a viselete, akkor nem jó), minthogy lötyögjön a fejeden.
Ahogy írtam, az M-es Uvex jó volt nekem, az M-es Shoei viszont nem, pedig alapvetően egyik sem gagyi sisak!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
fattyu
veterán
öhm a fejforma egy elég egyedi... az én fejemre shark rsr3 meg ashoei qwest illett igazán. pedig felbróbáltam MINDENT amit tudtam.
szóval az hogy a hevered esküszik cabergre...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
StoneBridge
senior tag
Téged konkrétan szorít az a bukósisak, nagyobbat kellett volna venned...
Várhatod, hogy táguljon, fog is valamennyit, mert engednek a párnák, de kényelmes sosem lesz. Párna nélkül pedig ne használd, mivel van funkciója, hogy tartson ott, ahol kell.
Szemüveg miatt pedig jó sok bukót kellett volna próbálnod, nem megnézni azt, amit a haver ajánlott.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest