- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
macilaci78 #154332 üzenetére
Ahhoz képest, hogy papíron informatikus vagyok, elég fokat használom a sarokcsiszolót fém darabolásra, tisztításra. Van amikor órákig van a fülemben munkavédelmi és úgy is szoktam hallani a családot amikor megszólítanak. No nem vágas közben, hanem csendesebb munkameneteknél. De akár hegesztés közben is.
Viszont nekem a motorzajt ne szűrje ki semmi. Honnan tudom, mikor váltsak? Mikor nem jó valami a motornak? Mikor can baj? Nem, a motorzaj kell nekem. A szélzaj, na az kuka. De a Sena Outrush R 160-170 környékén is elviselhető kis fejmozdulatokkal szélcsendesebb pozíciót keresve. Viszont múltkor felhívtak ilyen tempónál, én is hallottam a másik felet, de ő meg nem mondta, hol vagyok. Azt mondta, hogy szerinte az irodámban ülök. Mondtam, hogy sajna nem, pedig ilyen irodában minden nap szívesen ülnék.
-
Rush77
aktív tag
válasz
macilaci78 #154332 üzenetére
Köszi. Városban nem terveztem használni de van otthon. Majd kipróbálom ha megyek valahova pesten kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest