- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
HermannG #152640 üzenetére
kivéve, ha van spanod a helyszínelőknél. Sok sok éve álltam a piros lámpánál az autómmal 13. kerületben, hátulról csatt, egy swifttel belém jött egy fiatal srác. Ki se szállt a kocsiból, telefonált párat. Én is hívtam rendőrt, de azt mondták már jönnek.... , jöttek is Csepelről ! 1,5h -ra. A rendőr azonnal ellenséges volt, azt mondta én vagyok a hibás, mert elé vágtam..
hiába mondtam, hogy piros lámpa volt, meg ott álltam 1 perce.Azóta nekem semmi bizalmam nincs a helyszínelőkben (de úgy a rendőrségben se általánosan), azt alig tudtam elintézni, hogy ne vonják be a jogsim fél évre, kb 300e forint kár (2008 környékén?), bonus fokozat változás, 30e forint szabálysértés, 3 büntetőpont, stb, mindent rám vertek. Azóta se tudom mit kellett volna tennem, hogy lehet az ilyet kivédeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest